top of page
iStock-1342625660.jpg

De beste verzorging na een chirurgische ingreep

Postoperatief dierenverblijf in West-Vlaanderen

Een aparte hospitalisatieruimte maakt deel uit van de uitgebreide faciliteiten van de praktijk van Dierenarts Rogge in Pittem. Hierdoor is postoperatief verblijf van uw huisdier mogelijk, maar ook verblijf tijdens een coma of shock van uw hond of kat. Dit kortdurende verblijf is erop gericht om uw dier snel te laten herstellen na een ingreep. Deskundig medisch toezicht is aanwezig om uw dier goed op te volgen na het ondergaan van een chirurgische ingreep. 

 

De verschillende dieren die in de kliniek verblijven, worden per soort ondergebracht en optimaal verzorgd. Er zijn comfortabele hokken met speciale voorzieningen en apparatuur voor een constante monitoring van uw opgenomen huisdier.

De hokken zijn compleet ingericht, onder andere met warmtelampen en -matten en verder ook met zuurstofapparatuur om het verblijf van uw dier zo aangenaam mogelijk te maken. Met camerabewaking via beeldschermen en smartphones wordt uw huisdier na een ingreep permanent bewaakt.

 

Vrij van stress en drukte kan uw huisdier in alle rust herstellen in onze speciale hospitalisatieruimte, wat het genezingsproces bevordert. Uw huisdier zal spoedig weer thuis zijn, want wij zorgen voor een zo kort mogelijke opname van uw geliefde dier.

honden op stukgebeten zetel

Uitlooppark

Als aanvulling op de hospitalisatieruimte heeft de praktijk een groot uitlooppark voor uw huisdier. Deze afgebakende buitenruimte is uitgerust met camerabewaking om ook buiten de permanent toezicht te kunnen houden op uw huisdier. Door de aanwezigheid van een uitlooppark kan uw huisdier naar behoefte in de buitenlucht vertoeven en zich ontstressen. Bij Dierenarts Rogge van wacht in Pittem staat alles dan ook in het teken om het herstel van uw hond of kat na chirurgie te bespoedigen. Regel bij Dierenarts Rogge meteen postoperatief verblijf als u in Pittem, Wingene, Meulebeke, Lichtevelde, Ardooie of Tielt en omgeving woont.

Anker 1
bottom of page